KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

DYREKTOR

mgr Ewa Bindas

NAUCZYCIELE

1. mgr Elżbieta Pulwert - nauczyciel dyplomowany
2. mgr Iwona Frankowska - nauczyciel dyplomowany 
3. mgr Anna Kilańczyk -nauczyciel dyplomowany
4. mgr Joanna Moryń - nauczyciel dyplomowany
5.mgr Anna Rozpędowska - nauczyciel dyplomowany
6.mgr Ewelina Kucner - nauczyciel mianowany 
7.mgr Ewa Frach - nauczyciel kontraktowy
8.mgr Monika Godek - nauczyciel kontraktowy

9. Mariusz Stępniewski- język angielski
10. mgr Agnieszka Pabich - logopeda
11.mgr Katarzyna Oborska -Gradzińska - język angielski(urlop macierzyński)
12. mgr Paulina Kauf- logopeda - (urlop macierzyński)

PRACOWNICY ADMINISTRACJI

1.mgr Jolanta Stokłosa  - główny księgowy
2.mgr Beata Zaremba -  spec.ds. kadr  i płac ; inspektor BHP
3. mgr Kamila Stanisławska - pracownik  administracyjno-biurowy
4. Katarzyna Wróblewska- pracownik administracyjno-biurowy

PRACOWNICY OBSŁUGI

1. mgr Justyna Gurazda - intendent
2. Beata Błędniak -kucharz
3. Karolina Wojewoda - pomoc kuchenna
4. Magdalena Frach - pomoc kuchenna
5. Malwina Gandziarowska- pomoc kuchenna(zwolnienie lekarskie)
6. Karolina Białek - st. woźny
7. Wioletta Kuśmierek - st. woźny
8. Magdalena Gołdynek - st. woźny
9. Dorota Sobocińska - st. woźny
10. Wioletta Michałek - Raj - st . woźny
11. Małgorzata Tanasiewicz- pomoc nauczyciela
12. Rafał Michałek- pracownik gospodarczy
13. Agnieszka Wietek-Białek- pomoc kuchenna