KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa I

Trzylatki to dzieci z tej gromadki. Jesteśmy najmłodszą grupą w przedszkolu. Dopiero poznajemy środowisko, w którym się znaleźliśmy. Przyprowadzili nas tu rodzice, gdyż dobrze wiedzą, a my przekonamy się o tym za kilka miesięcy, że PRZEDSZKOLE TO NASZ DRUGI DOM. Tu będziemy miło i ciekawie spędzać dni, bawić się, obserwować, eksperymentować, oraz tańczyć, śpiewać i recytować. W poznawaniu tego nowego przedszkolnego świata pomogą nam nasze panie : pani Ewelina i pani Kinga, oraz pani Magda i pani Gosia. WITAJ PRZEDSZKOLNA PRZYGODO!

Zdalne nauczanie

 

DRODZY RODZICE! KOCHANE PRZEDSZKOLAKI!

Dobiega końca trudny, a zarazem inny, specyficzny czas zdalnej edukacji.
Był to czas wielkiej próby nie tylko dla Was maluszków, ale także dla Waszych rodziców, oraz dla nas nauczycieli.
Wszyscy znaleźliśmy się w nowej nieznanej dotąd sytuacji.
Patrząc z perspektywy czasu, stwierdzamy, że daliśmy wszyscy radę! BRAWO!
Dziękujemy z całego serca za poświęcony czas, za to, że realizowaliście nasze scenariusze, za to, że Wam się chciało.
Było nam bardzo miło oglądać zdjęcia, które przysyłaliście, prace, które wykonywaliście i filmiki, które nagrywaliście.
Był to dla nas znak, że z drugiej strony laptopa jest KTOŚ, kto chce, kto czeka na kolejne zadania pomimo wszystko!
Mamy nadzieję, że po wakacjach spotkamy się w przedszkolnej sali, by wspólnie się bawić, uczyć, doświadczać, poznawać, po prostu BYĆ RAZEM!
ŻYCZYMY WAS WSPANIAŁYCH, SŁONECZNYCH I PEŁNYCH PRZYGÓD WAKACJI.
BAWCIE SIĘ DOBRZE, PAMIĘTAJĄC O BEZPIECZEŃSTWIE SWOIM I BLISKICH.
PO WAKACJACH WRACAJCIE UŚMIECHNIĘCI DO GRUPY 4-LATKÓW I NASZEJ NOWEJ SALI.
DZIĘKUJEMY I POZDRAWIAMY
PANI DYREKTOR EWA BINDAS,
oraz
pani Ewelinka, pani Kinga,
pani Madzia i pani Gosia

 

 

Mamy dla Was niespodziankę, na pamiątkę Wasze uśmiechnięte buźki, abyście przez wakacje nie zapomnieli o sobie